Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ2016-2017

Στο ΚΠΕ Φιλιατών

1-DSC01789Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 οι μαθητές του Ε1, ΣΤ1  και Στ2  του σχολείου μας επισκέφτηκαν το ΚΠΕ Φιλιατών και παρακολούθησαν περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο ¨Από το φαρμακείο της φύσης στο σπίτι μας¨.

Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη σ΄ένα  σύνολο δράσεων που υλοποιούνται  στο σχολείο μας στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος  με τίτλο ¨Συλλέγοντας τα βότανα στην πιο καλή τους ώρα, τη φύση κάνουμε γιατρό και τα φυτά της δώρα¨

Περισσότερα...

Στο αρχαιλογικό μουσείο και στο κάστρο

DSC01637-001

 

 

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα εκπαιδευτικών επισκέψεων

Περισσότερα...

Με το ΚΠΕ Πραμάντων

IMG 20161219 114309-001

Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 οι μαθητές των Δ΄ και ΣΤ΄ τάξεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Ελληνικού , την ιερά μονή Τσούκας και το μουσείο Θ. Παπαγιάννη,όπου παρακολούθησαν πρόγραμμα που υλοποιεί το ΚΠΕ Πραμάντων με σκοπό την ανάπτυξη στάσεων και συμπεριφορών σεβασμού και προστασίας  του φυσικού περιβάλλοντος και των πολιτιστικών τοπίων και μνημείων.

Περισσότερα...

Στο ραδιόφωνο

20170213 104430

Τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό επισκέφτηκε η Δ΄τάξη του σχολείου μας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, "Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου". Ξεναγήθηκαν στο σταθμό , συνομίλησαν με δημοσιογράφους αλλά και τους υπεύθυνους , είδαν από κοντά πως "δουλεύει" ένα ραδιόφωνο και γνώρισαν μικρά μυστικά της λειτουργίας του.

Στο θέατρο για τον "Οσυσσεβάχ"

odissevax
 
 Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου  2016 όλοι οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν   μια πολύ όμορφη παράσταση της Νεανικής ? Παιδικής  Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα αγαπημένα παραμύθια.
 
Μια γοητευτική ιστορία που μας ταξιδεψε  μαζί με τον Οδυσσεβάχ και τους συντρόφους του στο δρόμο του γυρισμού προς την μυθική Ιθαγδάτη της ψυχής μας.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2

Free business joomla templates