Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ2012-2013

Ημέρα επισκέψεων


DSC06205Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 το σχολείο μας πραγματοποίησε ημιημερήσια εκδρομή. Αρχικά οι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄και Δ΄τάξη επισκέφτηκαν τη φάρμα Ιπποστρούθ ,ενώ οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης το ΧΥΤΑ Ελληνικού. Στη συνέχεια όλοι μαζί περιηγηθήκαμε στους χώρους του μουσείου Παπαγιάννη και στο τέλος καταλήξαμε στο μικρό χωριό Πλαίσια όπου περάσαμε το υπόλοιπο της ημέρας μας με φαγητό και παιχνίδι.

Περισσότερα...

Στη Νικόπολη

DSC06037
 
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στον χώρο της αρχαίας Νικόπολης καθώς και στο Αρχαιολογικό της Μουσείο, πραγματοποίησαν οι τρεις μεγάλες τάξεις του σχολείου μας στις 16 Απριλίου.

Στο αεροδρόμιο

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο. Εκεί ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του.

Στη βιβλιοθήκη

DSC06013
Τη Ζωσιμαία βιβλιοθήκη επισκέφτηκαν την Πέμπτη  27 Μαρτίου οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης και  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους, τους τρόπους οργάνωσης μιας σύγχρονης  βιβλιοθήκης, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους τρόπους αναζήτησης και εντοπισμού πληροφοριών στο έντυπο και ηλεκτρονικό της υλικό. 
Τι είναι βιβλιοθήκη, τι είναι και με τι ασχολείται ο βιβλιοθηκονόμος, πώς τοποθετούνται τα βιβλία στα ράφια, πώς βρίσκουμε το βιβλίο που μας ενδιαφέρει; Στο τέλος ανέλαβαν δράση  οι μαθητές οι ίδιοι ως μικροί βιβλιοθηκονόμοι
.
Free business joomla templates