Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ2007-2011

Στο νησάκι

P1020805Στις 12/5/2010 οι μαθητές της Στ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το νησάκι και παρακολούθησαν σχετικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα.

 

Περισσότερα...

Μέτσοβο -Μετέωρα

εκδρομή Μετέωρα

Στις 11/6/2010 το σχολείο μας επισκέφτηκε το οινοποιείο "Αβέρωφ",την πινακοθήκη Μετσόβου και τα επιβλητικά Μετέωρα.

 

Περισσότερα...

Στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης

 
Τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης επισκεφτήκαμε χτες, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011. Εκεί μας ξενάγησε ο υπεύθυνος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Α/θμιας κ. Θωμάς Λώλης. 
Περισσότερα...

Στο ΚΠΕ Κόνιτσας

κπεΣτις 17/2/2009 η πέμπτη και η έκτη τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας και υλοποίησαν το πρόγραμμα: "Τα μαστοροχώρια της Κόνιτσας". Ξεναγήθηκαν στο κέντρο , καταρτίστηκαν θεωρητικά με προβολή σχετικού εκπαιδευτικού υλικού, χωρίστηκαν σε ομάδες , εφοδιάστηκαν με πυξίδες, χάρτες, μπλοκ, κασετοφωνάκια κ. ά. και επισκέφτηκαν το παραδοσιακό χωριό Πυρσόγιαννη. Εκεί περιπλανήθηκαν στα σοκάκια του οικισμού,μελέτησαν τα έργα των παλιών μαστόρων, χρησιμοποίησαν τα όργανα για να συλλέξουν πληροφορίες κ. ά. Η προσέγγιση του οικισμού έγινε με παιγνιώδη μορφή και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ τη δημιουργική τους περιπλάνηση.

Όταν γυρίσαμε στο ΚΠΕ μας περίμενε  μια αναπάντεχη συνάντηση. Ήταν εκεί η υπουργός παιδείας κ. Διαμαντοπούλου και ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2

Free business joomla templates