Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ2013-2014

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα

 DSC07688Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν στις 29, 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014 τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Εκεί ξεναγήθηκαν στο κτίριο της Βουλής , στο Μουσείο και στον βράχο της Ακρόπολης, περιπλανήθηκαν στα γραφικά δρομάκια της Πλάκας, παρακολούθησαν τρισδιάστατη ψηφιακή ταινία στο ΙΜΕ κ.ά.

Ένα υπέροχο ταξίδι συλλογής εμπειριών και γνώσεων που θα μείνει αξέχαστο...

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Άρτα

DSC07563

 

Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 οι μαθητές της Δ' , Ε΄και Στ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο Πουρναρίου, τον βυζαντινό ναό της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και το ξακουστό γεφύρι της Άρτας.

 

Περισσότερα...

Η τρίτη τάξη στο ΚΠΕ Κόνιτσας

 

DSC08628Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 η Γ΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το ΚΠΕ Κόνιτσας , στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί φέτος με τίτλο " Για ένα κομμάτι ψωμί " . Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν , αλλά και να εργαστούν βιωματικά πάνω στο θέμα, φτιάχνοντας ψωμί, σπέρνοντας σπόρους σιταριού κ.ά.

Περισσότερα...

Στο λαογραφικό μουσείο Πέρδικας

P1240015Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Πέρδικας Ιωαννίνων .

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο ΚΠΕ Κόνιτσας

P1040052Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 η Δ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κουτσελιού επισκέφθηκε το ΚΠΕ Κόνιτσας , στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος, "Νερό: Το Α και το Ω της ζωής" που υλοποιεί φέτος στην ώρα της Ευέλικτης Ζώνης. Οι μαθητές, είχαν την ευκαιρία μέσω της βιωματικής μάθησης να μάθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για το νερό, να περιηγηθούν ένα τμήμα του Αώου ποταμού, να γνωρίσουν στοιχεία της χλωρίδας και της πανίδας του παραποτάμιου αυτού οικοσυστήματος, να κάνουν χημικές αναλύσεις του νερού και άλλα πολλά. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη αυτή.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

Free business joomla templates