Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Λήξη σχολικού έτους 2012-13

P1040490Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων του σχολικού έτους 2012-2013  πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας  διάφορες εκδηλώσεις: θεατρικά δρώμενα και σχολικοί αγώνες(ποδοσφαίρου και βόλει), παρουσιάση προγράμματων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και  αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ΄τάξης.

Ο σύλλογος γονέων απένειμε αναμνηστικές πλακέτες και ετοίμασε μπουφέ για όλους. 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται  σε όλους τους μαθητές καλή ξεκούραση το καλοκαίρι και στους αποφοίτους μας καλή συνέχεια  στην επόμενη σχολική βαθμίδα!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!! 

Περισσότερα...

Όλα είναι Φυσική;

P1040388Στις 10/6/2013  η Ε΄τάξη του σχολείου μας διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο " 'Ολα είναι Φυσική;"  Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες , επέλεξαν ενότητα , δούλεψαν πολύ σκληρά και προσπάθησαν μέσα από τις κατασκευές τους να  αποδείξουν στους καλεσμένους τους  πως η Φυσική είναι παντού.

Δείτε παρακάτω κάποια στιγμιότυπα από την εκδήλωση  όπου τα παιδιά παρουσίασαν τη δουλειά τους.

 

Περισσότερα...

Κοπή πίτας

πιτα1Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των τμημάτων του σχολείου μας. Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά του συλλόγου γονέων καθώς επίσης και τα   δώρα που μοιράστηκαν οι τυχεροί.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Ένας αγιογράφος στο σχολείο μας

agiografos

Στο σχολείο μας βρέθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2013 ο αγιογράφος Κων/νος  Αντώνης, Έτσι οι μαθητές της Ε΄ &  ΣΤ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την τεχνική της αγιογραφίας και παράλληλα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σ' ένα θέμα της πολιτισμικής, θρησκευτικής και ιστορικής μας κληρονομιάς. Στο τέλος βρέθηκαν και οι ίδιοι στη θέση του αγιογράφου. Πάντως τα πρώτα μυστικά της αγιογραφίας τα έμαθαν: υπομονή, επιμονή, μεράκι, φαντασία, γνώση της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης και πίστης κλπ

περισσότερα

Αγιασμός ,11/9/2012

P1040144Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και έγινε το καλωσόρισμα σε παλιούς και νέους μαθητές του σχολείου μας από τον διευθυντή κ. Κοκώνη Λάμπρο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Free business joomla templates