Βρίσκεστε εδώ: HomeΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2007-2011

Σκιάχτρα στο σχολείο

ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2010

Αποκριές 2010 και μαθητές και εκπαιδευτικοί διασκεδάζουν με διάφορα δρώμενα. Ένα απ΄ αυτά ήταν ο διαγωνισμός κατασκευής εντυπωσιακότερου σκιάχτρου, που διοργάνωσε η δασκάλα των Αγγλικών κ. Αιμιλία Συχαρή.

Περισσότερα...

Ημέρα υγιεινής διατροφής

πρωινό στο σχολείοΗμέρα αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή ήταν η 27η Απριλίου του 2010.


Οργανώθηκε στο σχολείο μας μια ημέρα αφιερωμένη στην Υγιεινή Διατροφή όπου μέσα από βιωματικές δραστηριότητες πέρασε το μήνυμα στους μαθητές, ότι μεγαλώνουμε σωστά όταν τρώμε υγιεινά.
Αρχικά η αίθουσα τελετών του σχολείου μας μετατράπηκε σε τραπεζαρία για τις ανάγκες της ημέρας.Εκεί, οι μαθητές του σχολείου μας, οι μαθητές του Δημ. Σχ. Γορίτσας που φιλοξενήσαμε σήμερα καθώς και οι δάσκαλοι των σχολείων, φάγαμε όλοι μαζί ένα σωστό πρωινό.Στη συνέχεια οι μαθητές πήγαν στις τάξεις τους, όπου μαζί με τους δασκάλους τους μαγείρεψαν το φαγητό που είχαν επιλέξει.

Συμμετοχή στο 1ο πρωτάθλημα Run ahd out


run
Συμμετοχή στο πρώτο πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων run and out. Το νέο άθλημα που ξεκίνησε το 2009 στο 10ο Δημοτικό Ιωαννίνων, βρήκε απήχηση και στα υπόλοιπα δημοτικά της πόλης και αρκετά σχολεία δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση. 
Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο, Ελπίδα. Κάθε σχολείο έπαιξε για ένα παιδάκι του συλλόγου ,το όνομα του οποίου ήταν γραμμένο στην μπλούζα των αθλητών.
Το σχολείο μας  εκπροσώπησε τον Περικλή,η σκέψη μας όμως ήταν σ΄όλα τα παιδιά του συλλόγου.
περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο παζάρι


παζαρι 001

Λίγο πριν τα χριστούγεννα οργανώθηκε στο σχολείο μας ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι..Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα προσφέραμε σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010, στην ΕΛΕΠΑΠ .

 

Περισσότερα...
Free business joomla templates